Top 10 Spy Camera’s

Speciaal voor jullie hebben we een aantal spy camera’s uitgetest en voorzien van een review. Hieronder vind je onze top 10!
Draadloze Spy Camera met WiFi Digitaal IP Signaal, Opname & Remote Internet Access (camera verborgen in puntenslijper)

Draadloze Spy Camera met WiFi Digitaal IP Signaal

 

Verbergen in het volle zicht? Deze onopvallende spy camera in een puntenslijper loopt met en draad naar een Digitale Video Recorder (DVR) die wel nog apart aangekocht moet worden. De videokwaliteit is adequaat en de beelden worden ondersteund door audio-opnames. Ideale spycam om in een kantooromgeving te gebruiken.
2.4GHz Draadloze B / W AIR WICK LUCHTVERFRISSER SPYCAMERA

2.4GHz Draadloze

Simpel gezegd, lijkt deze camera op een standaard luchtverfrisser met een toegevoegde video-opnamemogelijkheid. Beelden zijn helder en scherp en een bewegingsdetector maakt het mogelijk om pas uit de standby-modus te komen totdat het nodig is. Het apparaat kan echter niet continue beelden opnemenDe verbinding is draadloos, en omdat het geen interne opslag heeft, is er dus verbinding met een extern apparaat nodig. Oplaadbare batterijen houden de operationele kosten laag.
4G Bluetooth koptelefoon Verborgen Pinhole Recorder AMSC737-4 van flylink

4G Bluetooth koptelefoon Verborgen Pinhole
Als het nodig is om discreet op te nemen terwijl je onderweg bent, is deze spycam verborgen in oortelefoon een
idealecamouflage. Dit model is stevig, lichtgewicht en verborgen in een de oordopjes. De opname start wanneer de een botton op aansluitsnoer wordt ingedrukt. Een nadeel en potentiële verrader zijn de drie draden die nodig zijn voor de werking, een voor muziek, en twee voor de camera en dataopslag. De beeldkwaliteit is gemiddeld, en het kan niet audio opnemen.
Streetwise Security Products DVRP DVR Pen met ingebouwde 4GB

Streetwise Security Products DVRP DVR
Een echt James Bond-achtig apparaat is deze camera pen. Dit audio- en video-compatibel apparaat kan worden gebruikt om beelden en geluid vast te leggen binnen een straal van tien meter. Het is oplaadbaar via een PC USB-poort. Die functie maakt het ook mogelijk dat de vastgelegde gegevens worden gekopieerd en opgeslagen. Er is geen bewegingsmelder. Oh en trouwens, de camera kan ook worden gebruikt als een pen.
Verborgen Camera Keychain

Verborgen Camera Keychain
Dit kleine apparaat ziet eruit als een typische afstandsbediening van een vortuig, hecht aan een sleutelhanger en is zeer discreet dankzij het kleine formaat. Het herbergt een 3megapixel camera voor hoge kwaliteit video en foto’s. Lokale opslag wordt verzorgd door een verwisselbare SD-kaart, en de spy camera kan worden opgeladen via USB. Audio-opname wordt ondersteund door een geïntegreerde microfoon en een leuke feature is een energiebesparende stand-by modus die aan- en uitgeschakeld kan worden. De menuknop ondersteunt ook een keuze uit verschillende functies. Deze spycam is veelzijdig en efficiënt model, waarmee de meeste gebruikers zeer tevreden mee zullen zijn.
Securityman PIR-SD Pir Motion Sensor met verborgen Color Camera & Sd Recorder (wit)

Securityman PIR-SD Pir Motion Sensor
Dit is niet echt een speciale camera, en heeft veel overlappende features met andere spycamera’s. Het apparaat kan worden geactiveerd door bewegingsdetectie en levert hoge kwaliteit videobeelden. Jammer genoeg ondersteunt het geen opnamemogelijkheid in stilstand of audio.
Verborgen Camera digitale wekker

Verborgen Camera digitale wekker

Als je jezelf of iemand anders al slapendop wilt nemen is dit multifunctionele apparaat erg geschikt. Een eenvoudige micro SD-kaart slaat de beelden die zijn opgenomen op. De camera is tijdens het filmen 10 uur operationeel, waardoor de gehele nachtrust continue opgenomen zal worden. De standby-tijd is ongeveer 30 dagen. Er is echter geen bewegingsdetectie of getimede startfunctie, zodat je de opnames handmatig moet stoppen. Uiteraard heeft deze spy camera ook alle functies van een wekker.

 

Esky® Coat Hook verborgen camera DVR met 16 GB Micro SDHC-kaart (TF-kaart)

Esky® Coat Hook verborgen camera DVR

Als er steeds iemand ongemerkt in je kast komt, dan is dit de perfecte gecamoufleerde camera. Naast het feit dat
deze kleerhanger tot 3 kilo aan kleren kan houden, bevat het een bewegingsgevoelige camera die video en foto’s van hoge kwaliteit kan registreren. De opslag geschiedt middels een micro SD-kaart, en de hanger kan opgeladen worden vanaf een PC USB-poort. Video’s en foto’s kunnen worden gewatermerkt met tijd en datum, zodat je later precies kunt bewezen, wat en wanneer iets gefilmd is.

 

Mini Gadgets HC-MP3 verborgen camera MP3-speler

Mini Gadgets HC-MP3

Dit is in feite een iPod met geïntegreerde camera. Naast de verborgen videoregistratie kan deze MP3-speler maar liefst 1500 liedjes opslaan en afspelen. De camera kwaliteit van de beelden en foto’s is gemiddelden worden het best bekeken op een PC. De spy camera kan worden aangesloten via de MP3-speler zelf of door middels de micro-SD kaart.